PETO ISKLJUČENJE U KARIJERI: U Admiri je dva puta nevjerojatno brzo žute kartone pretvorio u crveni

PETO ISKLJUČENJE U KARIJERI: U Admiri je dva puta nevjerojatno brzo žute kartone pretvorio u crveni

Hajdukov napadač je i do sada znao imati problema s kartonima

U 109. nastupu u klupskoj karijeri Marin Jakoliš jučer je u Koprivnici peti put isključen, što za napadača i nije baš zanemariva brojka.

Prvi put isključen je 9. travnja dok je bio član belgijskog drugoligaša Virtona. Njegova je momčad poražena na gostovanju kod Eupena 2:1, a Jakoliš je isključen u 38. minuti nakon što je zaradio dva žuta kartona. Samo 21 dan kasnije ponovno je ranije morao u svlačionicu. Virton je na domaćem terenu poražen od Liersea 3:2, a Jakoliš je zaradio direktni crveni karton u 68. minuti.

U rujnu 2017. godine, dok je bio član austrijske Admire, njegova je momčad gostovala kod St. Poltena. Jakoliš je u igru ušao u 65. minuti, a samo sedam minuta kasnije morao je na prijevremeno tuširanje. Dobio je dva žuta kartona u razmaku od dvije minute (70. i 72.).

Slična mu se stvar dogodila i sredinom rujna prošle godine. Jedina je razlika u tome što je zaigrao od prve minute. Admira je na domaćem terenu igrala sa Sturmom, a Jakoliš je u minuti zaradio dva žuta kartona! Prvo u 65., a onda u 66. i četvrti crveni karton u karijeri.

U Koprivnici je jučer na terenu proveo dvije minute prije nego li je sudac Matoc iz džepa izvadio crveni karton i pokazao mu put u svlačionicu.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(49653, "");
Pregledaj komentare