Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pobjeda pionira i poraz kadeta Hajduka u Osijeku

Pobjeda pionira i poraz kadeta Hajduka u Osijeku

Obje utakmice je odlučio jedan pogodak

Hajdukovi pioniri ostvarili su vrijednu pobjedu na gostovanju u Osijeku. Pogodak Filipa Bokana u 62. minuti bio je vrijedan tri boda. Hajdukov veznjak okončao je lijepu akciju po lijevoj strani udarcem s 14 metara iskosa u suprotni kut. Utakmica je bila vrlo tvrda i bez velikog broja prilika. Osječani su pokušavali izjednačiti, najopasniji je bio pokušaj Dražena Jamana u 74. minuti koji je završio pored gola. Najveću priliku za potvrdu Hajdukove pobjede imao je Šime Perko, ali je u situaciji jedan na jedan šutirao pored gola.

Poniri: Osijek - Hajduk  0:1 (0:1)

Hajduk: Pocrnjić, Beidenegl, Papić, Bartulović, Čupić, Vojvodić, Ivanišević Dvornik (od 46. Kutia), Bokan (od 54. Vukičević), Perko, Bistre, Šuvar (od 34. Zudin, od 70. Slunjski).

Kadeti Hajduka su u Osijeku izgubili prve bodove u sezoni. U jednako tvrdoj utakmici poput one pionirske, opet je odlučio jedan pogodak. Postigao ga je Filip Živković nakon kornera u 62. minuti. Osječani nisu uspjeli povećati vodstvo udarcem s bijele točke, a to im se umalo osvetilo u sudačkoj nadoknadi, kada su Bijeli propustili dvije najveće prilike. U stopostotnoj šansi našli su se najprije Marino Žeravica, a potom i Bruno Durdov, ali je mreža domaćeg vratara Jana Hlapčića ostala netaknuta. Treba dodati da su Bijeli i kod 0:0 imali lijepu priliku, ali je Patrik Prodanović glavom iz dobre pozicije šutirao pored vrata.

Hajduk: Bosančić, Fridl, Krstanović, Skelin, Perajica, Carević (od 63. Hodak), Žeravica, Ćalušić, Prodanović (od 73. Marušić), Lončar (od 73. Kuzmanić), Skoko (od 73. Durdov).

Vaša reakcija na temu