Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pogledajte kako je bijesnog Kloppa ušutkao novinar kojeg je napao

Pogledajte kako je bijesnog Kloppa ušutkao novinar kojeg je napao

Treći put u pet dana išao je iskaliti bijes zbog pretrpanog rasporeda i lošeg rezultata, na novinarima

Treći put u pet dana Jurgen Klopp išao je iskaliti bijes zbog pretrpanog rasporeda, ozljeda brojnih igrača, koronavirusa, a sada i lošeg rezultata, na novinarima. Međutim, nakon utakmice kod Brightona (1:1) naišao je na dostojnog suparnika.

Des Kelly, glavni reporter BT Sporta, koji je uz Sky najomraženija televizijska kuća Kloppu, nije htio slušati još jednu tiradu menadžera Liverpoola te optužbe koje on čak više ne iznosi na račun korporacija, nego i osobno protiv novinara.

Ovako je tekao razgovor između Kellyja i Kloppa pred kamerama:

Kelly: Milner se ozlijedio?

Klopp: Da, da, tetive koljena... Čestitam vam!

Kelly: Nadam se da to nije nešto osobno protiv mene?

Klopp: Ne, ne,  ali, kakvog li iznenađenja. Brightonu je igrač također dobio istu ozljedu. Pitajte Chrisa Wildera (menadžera Sheffield Uniteda) kako da vratimo igrače?

Kelly: Možda pucate na pogrešnu metu. Mi u TV kućama radimo utakmice Premier League, koja sama određuje pravila. Vi ste klubovi Premier Legaue i možda da se obratite vodstvu lige?

Klopp, podižući ton i prst prema reporteru: Vi ste odabrali početak utakmice u 12.30! Vi! Ne vi osobno, ali vi. 

Kelly: Ali to je termin koji je liga odredila...

Klopp: Ali ovo su teška vremena....

Kelly: Znam da su teška vremena, pa na praznom smo stadionu! Zašto vi i vaš direktor ne odete  s čelnicima ostalih klubova onima kojima trebate otići s tom primjedbom? Vaši napadi na TV kuće neće vam ništa promijeniti. Pa nazivate nas zločincima!

Klopp: Ne napadam TV kuće, samo kažem kako je. Zašto ste onda odabrali nas da igramo u 12.30, a ne Crystal Palace?

Kelly: Ništa ja nisam odabrao, svaki termin odabire Premier League.

Klopp: Vi uvijek govorite da smo to dogovorili ranije.

Kelly: Ako vi sve to govorite zbog dobrobiti igrača, zašto kao menadžeri momčadi ne dogovorite pet zamjena igrača umjesto tri?

Klopp: Zato što nismo mogli sakupiti dovoljno glasova. Chris Wilder kaže da sam ja sebičan, ali mislim da je to on. sad ima tri zamjene igrača i jedan bod. 

Kelly: Slažem se s vama, ali vi napadate TV kuće i govorite da smo zločinci.

Klopp: Napadam ih samo oko igranja srijedom i vikendom u 12:30. Problem je što je ugovor oko TV prava potpisan prije ove sezone koja je po svemu najgora i najteža.

Kelly: Problem je što ovakvim izjavama ništa ne mijenjate. To možete napraviti na način na koji sam vam maloprije rekao. No, mogli bi dovijeka ovako. Hvala Jurgene i doviđenja!

Vaša reakcija na temu