Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dalmatinski portal POJAČANJE NA LIJEVOM BOKU: David Čolina stigao u Split!

POJAČANJE NA LIJEVOM BOKU: David Čolina stigao u Split!

'Bijeli' će Monacu platiti 700.000 eura odštete, a njegov bivši klub ima i 25 posto od budućeg transfera

David Čolina je stigao u Split. Sletio je iza 12 sati, letom iz Nice, te se očekuje da će finiširati transfer i potpisati za Hajduk.

'Bijeli' će Monacu platiti 700.000 eura odštete, a njegov bivši klub ima i 25 posto od budućeg transfera, no ovu priču valja povezati s odlaskom Domagoja Bradarića u Lille, pri čemu Hajduk zarađuje čistih 6,5 milijuna eura, uz mogućnost još 2 milijuna kroz bonuse, te 10 posto od budućeg transfera.

Ne zaboravimo ni to da su 'bijeli' iz Slaven Belupa doveli Ivana Dolčeka, koji je na početku ostavio sjajan dojam, te će na pozicijama lijevog beka imati dva mlada reprezentativca, obojica 2000. godište. 

Čolina će za dva dana proslaviti 19. rođendan. Nogometni je put započeo u Hrvatskom dragovoljcu, no vrlo brzo njegov talent vidjeli su u Dinamu te je stigao na Maksimir. Prošao je Dinamovu školu, a onda je prošlog ljeta odlučio otići. Ponuda nije manjkalo. Želio ga je Hoffenheim, želio ga je i Hajduk, no na koncu se odlučio za Monaco. Klub iz Kneževine platio je Dinamu 1.300.000 eura, a Čolina je postao stanovnik Monte Carla. Protekle je sezone nastupio za mladu momčad Monaca koja je igrala juniorsku Ligu prvaka. Prošao je sve hrvatske selekcije, a trenutno je član U-19 reprezentacije.

Vaša reakcija na temu