Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POKUŠAT ĆE IH SPASITI: Iskusni splitski trener preuzima dalmatinskog drugoligaša!

POKUŠAT ĆE IH SPASITI: Iskusni splitski trener preuzima dalmatinskog drugoligaša!

Provjereno ime na klupi

Luka Bonačić preuzima Solin! Vijest je pomalo iznenađujuća, iskusni 69-godišnji splitski trener će pokušati spasiti momčad s Jadra od ispadanja.

Bonačić je kao igrač nastupao za Hajduk, Šibenik, Grasshoper, Maribor, VfL Bochum, Malagu, te australsku momčad Footscray JUST i Melbourne Croatia.

Kao trener je vodio Hajduk, Jadran iz Supetra, dubrovački GOŠK, Slaven Belupo, Neretvu iz Metkovića, Varteks, Hrvatski dragovoljac, NK Mosor, Zadar, Pazinku, iranski Fulad Ahvaz, te Dinamo iz Tirane u Albaniji. Prije 20 godina jedno je vrijeme naizmjenice trenirao u Novom Zelandu.

Najveće uspjehe imao je prilikom vođenja varaždinskog Varteksa s kojim je bio blizu naslova prvaka, no, on je završio u vitrinama zagrebačke Croatije. 

Bonačića sada čeka jako težak zadatak, Solin je debelo zadnji u natjecanju 1. NL.

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu