Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: bruno karadza Policija objavila posebno priopćenje uoči utakmice na Poljudu

Policija objavila posebno priopćenje uoči utakmice na Poljudu

U petak igraju Hajduk i Inter

U petak u 20 sati na Poljudu igraju Hajduk i Inter, a tim je povodom splitska policija objavila priopćenje. 

- Građane obavještavamo da će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa. Od 16 sati do završetka osiguranja uspostavit će se blokada prometa na šetnici oko stadiona, u ulici VIII. mediteranskih igara - kod ulaza na parkiralište bazena Poljud i kod ugostiteljskog objekta Hemingway (osim vozila policije, odnosno vozila s propusnicom) - stoji u priopćenju.

Dodaju kako će sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

- Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i u zoni stadiona, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda - zaključili su.

Vaša reakcija na temu