Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Mladost Ždralovi Policija upala na trening trećeligaša, prijeti im do 50 tisuća kuna kazne

Policija upala na trening trećeligaša, prijeti im do 50 tisuća kuna kazne

Zatekli su trenera te 16 igrača kako imaju kondicijski trening

Epidemiološke mjere donesene povodom pandemije koronavirusa brane niželigaškim nogometnim klubovima treniranje. Mladost Ždralovi, trećeligaš iz Bjelovara, održao je trening. Prekinula ga je policija.

Igrači kluba koji igra Treću HNL Sjever uhvaćeni su u protuzakonitoj djelatnosti nižerazrednog treninga. Policija je priopćila: 

- Naši službenici su u popodnevnim satima stigli na pomoćno igralište kluba 3. HNL sjever na kojem su zatekli trenera te 16 igrača kako imaju kondicijski trening, na kojem je bio prisutan i član uprave kluba.

Tom prilikom utvrđeno je da treningom krše Odluku o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 tako da protiv pravne osobe nogometnog kluba slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.'

U slučaju kršenja navedenog Zakona predviđena je kazna u iznosu od 10 do 40 tisuća kuna, kojom se može kazniti pravna osoba ako ne poštuje zabranu ili ograničenje održavanja javnih događanja i okupljanja. Također, kaznit će se i odgovorna osoba u pravnoj osobi novčanom kaznom u iznosu od pet do 10 tisuća kuna. 

Vaša reakcija na temu