Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža POLICIJSKO PRIOPĆENJE Privedeno je osam osoba

POLICIJSKO PRIOPĆENJE Privedeno je osam osoba

Gledatelj koji je pao u međuprostor tribine je priveden nakon što mu je pružena liječnička pomoć

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske su izdali priopćenje vezano za sinoćnje nerede na utakmici Hajduk - Gzira na Poljudu.

- Nakon utakmice grupa osoba sa sjeverne tribine je potiskivanjem otvorila vrata zaštitne ograde i ušla na tartan stazu, nakon čega su brzom reakcijom policijskih službenika vraćeni na tribine. U teren je ušlo i nekoliko osoba sa zapadne tribine. Dio osoba je priveden u službene prostorije. Oko 22 sata jedna osoba je s tribine bacila nepoznati predmet prema zaštitaru i fotoreporteru, pri čemu je izgubio ravnotežu i pao u međuprostor tribine, te je lakše ozlijeđen. Pružena mu je liječnička pomoć, nakon čega je priveden u policijsku postaju. Ukupno je privedeno osam osoba, nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje - rekla je Ana Čepić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Vaša reakcija na temu