Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka PONAJBOLJI IGRAČ TREĆE HNL: Igrač kojem je Bruno Marić spasio život stigao na probu u Hajduk 2

PONAJBOLJI IGRAČ TREĆE HNL: Igrač kojem je Bruno Marić spasio život stigao na probu u Hajduk 2

Pokušat će se nametnuti na treninzima druge momčadi

Zvonimir Filipović novo je ime na Poljudu. Ovaj 23-godišnjak stigao je na probu, te će se u idućih nekoliko dana pokušati nametnuti i izboriti svoje mjesto u drugoj momčadi 'bijelih'. 

Filipović ima 23 godine, a posljednju sezone igrao je za Mladost iz Petrinje. Protiv Hajduka je igrao u kup ogledu u rujnu prošle godine, a protekle sezone bio je najbolji strijelac Mladosti u Trećoj HNL središte.  

Najbolje se snalazi na ofenzivnim pozicijama, a u kvalifikacijama za Drugu HNL protiv Opatije je igrao kao desni bek. 

- Mogu vam potvrtidi da je u utorak navečer Filipović otišao u Split. Sve nam je došlo na brzinu. Iz Hajduka su nam poslali zamolbu da dođe na probu. On nam je daleko najbolji igrač. Polivalentan je, može igrati na više pozicija. Jedan je od najboljih igrača poslije rata u Petrinji. Krasi ga veliki broj ponavljanja, jak je u igri jedan na jedan. Volio bi da uspije u Hajduku. To bi za nas kao klub bila velika stvar - rekao nam je tajnik Mladosti Nikola Bartulić.

Filipović je ranije bio član Osijeka i Cibalije, a upravo iz dana kada je bio član vinkovačkog kluba ima i jedna zanimljiva anegdota. 

U studenom 2017. godine Cibalia je igrala protiv Istre, te je nakon jednog duela Filipović ostao ležati na travnjaku. Glavni sudac Bruno Marić brzo je reagirao, okrenuo ga na bok i izvadio mu jezik te mu na taj način spasio život.  

Vaša reakcija na temu