Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Popunjeno još jedno mjesto u parku 'Za sva vrimena': I makarski prijatelji uz Hajduk!

Popunjeno još jedno mjesto u parku 'Za sva vrimena': I makarski prijatelji uz Hajduk!

Otvorenje tematskog parka će se dogoditi kroz nekoliko tjedana

U tematskom parku Hajdukovih navijača, koji će uskoro biti i svečano otvoren, svoje mjesto osiguralo je i Društvo prijatelja Hajduka Makarska.

Navijači Hajduka iz srca Makarske rivijere posjetili su Odjel za članstvo na Poljudu i uplatili iznos od 7.500 kuna za otkup dionica, čime su osigurali pločicu s imenom DPH Makarska u parku 'Za sva vrimena'. Kako sami kažu, za njih nije bilo upitno hoće li već kada će doći u Odjel za članstvo i uplatiti 7.500 kuna.

- Imali smo dosta troškova u opremanju i plaćanju zakupnine prostora DPH Makarska, ali čim smo malo 'prodisali' donacija je uplaćena i sretni smo što će i DPH Makarska ostati i na Poljudu i u našem parku uz voljeni klub za sva vrimena! - rekli su nam Makarani

Dok Hajduk i dalje drži prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici, za njegove najvjernije navijače uskoro slijede nove lijepe vijesti.

- Ovim putem pozivamo i sve naše članove koji još uvijek nisu sudionici akcije 'Za sva vrimena!', kao i ostala DPH koja nisu donirala sredstva za otplatu dionica, na uključivanje u ovu akciju što prije, jer jedino su dionice u rukama nas navijača garancija da će Hajduk ostati ono što je oduvijek i bio, 'jedna duša i jedno tilo' sa svojim navijačima! - naglasio je tajnik DPH Makarska Bojan Filipović

Vrlo brzo će biti pokrenuto rezervacijsko sučelje za donatore, putem kojeg će svi oni koji su dosad uplatili po 7.500 kuna, kao i oni koji mjesečno doniraju barem 150 kuna za otkup dionica, moći izabrati svoje mjesto u parku 'Za sva vrimena'.

Otvorenje parka, koje će se dogoditi kroz nekoliko tjedana, bit će kruna iščekivanja svih onih koji žele da Hajduk ostane u vlasništvu svojih navijača - za sva vrimena.

Vaša reakcija na temu