Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PORAZ BARBARIĆEVIH: U Pricviću slavili gosti - Mosor Žrnovnica!

PORAZ BARBARIĆEVIH: U Pricviću slavili gosti - Mosor Žrnovnica!

Strijelac jedinog pogotka je bio Ivan Kamber

U utakmici 6. kola 2. ŽNL Mosor je u Pricviću poražen od momčadi Mosor Žrnovnica rezultatom 0:1, a strijelac jedinog pogotka bio je Ivan Kamber u 18. minuti.

'Gosti', klub osnovan prije godinu dana, koji je također iz Žrnovnice, ali domaće utakmice mora igrati u Srinjinama, imali su daleko veću podršku s tribina, palile su se dimne i bengalke, a čulo se i skandiranje 'Barbariću, Barbariću, pokislo ti perje', 'Uprava odlazi'.

Utakmica je bila fer i korektna, a navijači gostujuće momčadi su izvjesili transparente 'Dosta nam je jedan Mamić' i 'Nije Mosor jedan čovik'.

Evo i sastava:

MOSOR: Balić, Vuković (od 46. Obilinović), Vučinić, Rako, Pinto, Ćaleta (od 46. Dominis), Jukić, Bartulović, Vilić, Dilber, Biuk. Klupa: Barać, Sušić, Aglić, Čaić

MOSOR ŽRNOVNICA: Banović, Meštrović (od 73. Dujmić), Čorić, Parać, Dude, Terzić (od 55. Bulić), Kamber, Jelaš (od 63. Ivanković), Bartulić (od 58. Balić), Krešo, Marin (od 46. Topić). Klupa: Vrdoljak

Dodajmo još da je vodstvo novoformiranog kluba u najavi susreta istaknulo veliku želju:

- Podržite želju mještana Žrnovnice da im se vrati Pricviće i da im se vrata Pricvića otvore! U Pricviću svi moramo imati jednaka prava!

Uoči susreta nisu bili favoriti, ali na kraju su slavili zajedno sa svojim brojnim navijačima.

Vaša reakcija na temu