Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PORAZ JADRANA NA STARTU LIGE PRVAKA: Nemoguće je pobijediti kada igramo ovako u napadu!

PORAZ JADRANA NA STARTU LIGE PRVAKA: Nemoguće je pobijediti kada igramo ovako u napadu!

Bolja je bila Barceloneta

Jadran nije uspio na početku ovogodišnje Lige prvaka pobijediti Barcelonetu, španjolska momčad bila je uvjerljiva i slavila sa 11:6.

Igrači trenera Mile Smodlake loše su otvorili utakmicu, pogotovo u situacijama s igračem više, bilo je 1:5, u konačnici 2 od 11. Za utakmicu na ovoj razini takva je realizacija nedovoljna za pobjedu.

Utakmica se 'slomila' u drugoj četvrtini koju su Španjolci dobili s čak 4:0 te su poveli 7:2. Potom se Jadran primakao na 7:4 i imao napad za 7:5, ali ostali su kratki...

Barceloneta – Jadran 11:6

(3:2, 4:0, 2:3, 2:1)

Barcelona – Club Natacio Barceloneta.

Suci: Colombo (Italija), Kovacs-Csatlos (Mađarska).

Barceloneta: Lopez, Famera, Granados (3), Pavillard, De Toro Dominguez (1), Larumbe (4), Ponferrada, Fernandez Miranda, Asensio (1), Perrone (2), Biel Lara, Bustos Sanchez, Aguirre.

Jadran: Podrug, Burić, Marinić-Kragić, Čagalj (1), Z. Butić, Pejković, Bukić (1), Harkov, Delić, Dobud, Šetka (1), Dužević (3), Anić.

Igrač više: Barceloneta 3 od 6, Jadran 2 od 11

Peterci: Barceloneta 2 (2) , Jadran  -

Mile Smodlaka (trener Jadrana): Prvo sam nezadovoljan realizacijom igrača više. 'Donirali' smo im pet lopti u samom početku. Nemoguće je pobijediti kad igramo ovako u napadu. U obrani nismo igrali savršeno, ali je to bilo vrlo dobro. No, ne može se s ovakvom igrom u napadu pobijediti.

Elvis Fatović (trener Barcelonete): Igrali smo odličnu obranu u prve dvije četvrtine, potom smo malo popustili. Ovo je prva i jako važna utakmica za nas. Obrana je najvažniji dio ove pobjede. Lijepo je početi ovako.

Vaša reakcija na temu