Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka PORTUGAL POD UPITNIKOM: Hajduk ima sedam pozitivnih na koronavirus, u problemu i Ajax, Servette već otkazale pripreme

PORTUGAL POD UPITNIKOM: Hajduk ima sedam pozitivnih na koronavirus, u problemu i Ajax, Servette već otkazale pripreme

Sve će se znati u iduća dva dana

Hajduk trenutno ima sedam aktivnih slučajeva korovavirusa, te će u sljedeća dva dana klub s Poljuda donijeti odluku o (ne)odlasku u Portugal. Vijest nam je potvrđena iz Hajduka.

Ajax je također na svojim službenim stranicama potvrdio da ima problem s koronavirusom, dok su Servette otkazale put u Portugal, čime je automatski otpala i planirana prijateljska utakmica.

Hajduk će za dva dana, nakon konačne odluke o tome putuje li se u Portugal, objaviti eventualnu alternativnu soluciju za pripreme.

Dodajmo još da su 'bijeli' predvidjeli i opciju otkaza priprema, te financijski ništa neće izgubiti ako do toga dođe, a troškove im pokriva osiguranje

Vaša reakcija na temu