Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POSLJEDICA NEBULOZNE ODLUKE HNS-a: U Gorici ne daju ulazak gledateljima s prebivalištem u Dalmaciji

POSLJEDICA NEBULOZNE ODLUKE HNS-a: U Gorici ne daju ulazak gledateljima s prebivalištem u Dalmaciji

Bili smo svjedoci da je ušlo dosta Hajdukovih navijača iz Zagreba, a oni iz Dubrovnika su vraćeni

Na blagajni pored ulaza na stadion u Gorici odbijaju prodati ulaznice osobama s prebivalištem u dalmatinskim županijama.

Poznato je da je na snazi mjera zabrane ulaska gostujućih navijača, koju je propisao HNS, no postavlja se pitanje po kojoj osnovi se može ocijeniti tko je došao za koga navijati ako nema nikakvih obilježja. Primjerice, bili smo svjedoci da je ušlo dosta Hajdukovih navijača iz Zagreba, a oni iz Dubrovnika su vraćeni.

Preko interneta se ranije moglo kupiti ulaznice, ali oni koji su to napravili, te došli u Goricu, svejedno se ne puštaju na stadion, ako imaju prebivalište u 'pogrešnim' županijama.

Vaša reakcija na temu