Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POTRES U RIJECI: Rožman podnio ostavku, Armadu policija spriječila da ne napadnu igrače

POTRES U RIJECI: Rožman podnio ostavku, Armadu policija spriječila da ne napadnu igrače

Neuspjeh protiv Hajduka ih je dotukao

Armada je nakon utakmice došla pred ulaz na Rujevicu, gdje ih je dočekala policija, tako da nisu mogli doći do igrača. Dugo su tamo čekali nezadovoljni navijači Rijeke, znajući da tuda moraju proći igrači, a uvrede su pljuštale na sve strane. Nama iz Splita je sugerirano da ostanemo još neko vrijeme u press-salonu Rujevice jer svi automobili moraju proći pored pedesetak najupornijih.

U isto vrijeme je trener Simon Rožman podnio ostavku. Kola njegove momčadi su nezaustavljivo krenula nizbrdo, a on očito više nije vidio načina kako da ih zaustavi. Riječane je ovaj poraz doslovce satrao, nije to bio običan gubitak tri boda, već neuspjeh koji je uistinu potresao klub.

Vaša reakcija na temu