Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža Za Antu Ercega i dalje najozbiljniji interes iskazuje Brondby, na Poljudu nema ponude iz SAD-a

Za Antu Ercega i dalje najozbiljniji interes iskazuje Brondby, na Poljudu nema ponude iz SAD-a

Visina odštete koju Danci nude ne sugerira ni da je taj transfer realan

Ante Erceg očito postaje glavna priča zimskog prijelaznog roka, ali, prema našim saznanjima, ništa se posebno značajno ne dešava, makar je u eter izašlo da ima atraktivnu ponudu iz SAD-a.

Stanje je, dakle, sljedeće:

1. Najozbiljniji interes za Ercega i dalje je onaj Brondbyja. Danci su zagrizli, igraču bi dali čak i duplo veću plaću, ali visina odštete koju nude (nisu došli niti do milijuna) ne sugerira da će se transfer dogoditi.

2. Ponude iz SAD-a, iz kluba Seattle Sounders nema. Barem je na Poljudu nitko nije vidio niti čuo za nju. Ako određeni upiti za igrača i postoje, to je u ovom trenutku svakako daleko od termina 'službena ponuda'.    

Vaša reakcija na temu