Foto: Ivica Čavka Predsjednik Solina: Gospodin Delić nas je na sjednici od 5. studenoga obavijestio o svom izlasku iz Izvršnog odbora

Predsjednik Solina: Gospodin Delić nas je na sjednici od 5. studenoga obavijestio o svom izlasku iz Izvršnog odbora

Njegov doprinos je bio od izuzetnog značaja za klub u ključnim trenucima - kazao je Miroslav Dugeč

Predsjednik nogometnog kluba Solin Miroslav Dugeč pojasnio nam je što se događalo uz Jadro proteklih dana, a u kontekstu prijave člana IO kluba Mira Delića za Nadzorni odbor Hajduka:

- Mi smo dana 5. studenoga imali sjednicu Izvršnog odbora na kojoj smo prvenstveno analizirali rezultate i stanje u seniorskoj momčadi nakon niza loših rezultata. Pod točkom 'razno' nas je gospodin Delić obavijestio o tome da će izaći iz Izvršnog odbora, s obzirom na svoju kandidaturu za Nadzorni odbor Hajduka.

Dugeč je dodao:

- U sportu ima uspona i padova, gospodin Delić je u klubu od 2013. godine, a tijekom tog perioda smo osvojili prvenstvo 3. HNL, ušli u viši rang, osvojili Županijski kup, odigrali povijesnu utakmicu s Hajdukom u Kupu Hrvatske, a pioniri i kadeti nam se natječu u 1. HNL. Naravno da, kao i svaki klub, imamo i loših faza, ali svakako je njegov doprinos bio od izuzetnog značaja za klub u ključnim trenucima.   

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14