Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Preminuo je Diego Maradona

Preminuo je Diego Maradona

Bio je jedan od najvećih nogometaša u povijesti tog sporta

Preminuo je Diego Maradona od srčanog udara u 61. godini života, javlja argentinski portal Clarin! 

Diego Armando Maradona (60) jučer je primljen u bolnicu u La Plati. Legendarni 'Mali zeleni' hospitaliziran je zbog depresije, a navodno je već nekoliko dana odbijao hranu. 

Argentinski mediji su ranije javili kako je Maradona morao na hitnu operaciju jer mu je otkriveno unutarnje krvarenje na mozgu. 

- Operirat ću ga. Radi se o rutinskoj operaciji -  izjavio je liječnik Leopoldo Luque jer je pregled CT-om pokazao kako krvni ugrušak u mozgu zahtjeva hitnu operaciju. 

Ranije se oglasio i Maradonin sin Diego Sinagra

- Napravio je puno pogrešaka u životu i mnogi su mu ih oprostili, ali on se i dalje ne osjeća dobro. Molite za njega - napisao je na društvenim mrežama. 

Iako su mediji pisali kako je u samoizolaciji zbog kontakta s osobama zaraženim koronavirusom, liječnici su to opovrgnuli i rekli kako njegovo zdravstveno stanje, barem ovo u posljednjim trenucima njegovog života, nema veze s koronavirusom, piše Večernji list.

Bio je jedan od najvećih nogometaša u povijesti tog sporta.


Vaša reakcija na temu