Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Preminuo Mladen Luković, jedan od osnivača Maraton kluba Marjan i Triatlon kluba Split

Preminuo Mladen Luković, jedan od osnivača Maraton kluba Marjan i Triatlon kluba Split

Bio je omiljen u trkaćoj zajednici

U Splitu nas je danas nakon kratke i teške bolesti u 57. godini iznenada napustio Mladen Luković, jedan od osnivača Maraton kluba Marjan i Triatlon kluba Split.

Pored aktivnog bavljenja sportom Mladen je bio angažiran i u organizaciji maratonskih i triatlonskih natjecanja, kao i u nastupima za KUD Brodosplit.

Omiljen u trkaćoj zajednici davao je sportu kojim se bavio iskonsku, nepatvorenu vrijednost, a svima koji su ga poznavali ostavio je u nasljeđe i svoj životni put pun plemenitosti i solidarnosti. 

Prigodnim riječima od svog dragog Mladena na Facebooku se opraštaju kolege trkači i njegovi Maraton klub Marjan i Triatlon klub Split.

Do nekog novog zajedničkog maratona.

Vaša reakcija na temu