Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Preminuo Zvone Znidaršić

Preminuo Zvone Znidaršić

Od njega se biranim riječima oprostila Torcida

Preminuo je Zvone Znidaršić, dobri duh splitskog sporta od kojega se s tugom opraštaju brojni splitski malonogometaši, a vijest je objavila i Torcida.

'Danas, nakon teške bolesti, napustio nas je naš splitski maestro, Zvone Znidaršić.

Izražavamo iskrenu sućut obitelji, svim prijateljima i poznanicima kao i cjelokupnoj splitskoj sportskoj javnosti koju je zadužio.

Barba Zvone, do neba Vam hvala na svemu što ste svih ovih godina činili za Torcida kup. Bili ste i ostali, jedan i jedinstveni, čovjek ogromne želje i volje. Ovu bitku ste nažalost izgubili, iza sebe ostavili prazninu i tugu u našim srcima, ali i obavezu da nastavimo graditi još bolji Torcida kup. Zauvijek ćete biti u našim mislima, još jednom Vam veliko HVALA.

Počivajte u miru Božjem!'

Vaša reakcija na temu