Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREUZEO MAĐARSKI KLUB: Toni Golem novi trener Balmazujvarosa

PREUZEO MAĐARSKI KLUB: Toni Golem novi trener Balmazujvarosa

Pomoćnik će mu biti Ante Batarelo, nekadašnji prvotimac Solina

Toni Golem novi je trener momčadi Balmazujvaros. Splitski stručnjak je preuzeo mađarskog drugoligaša u nimalo zavidnom trenutku, trenutno su na 18. mjestu od 20 momčadi u ligi, te se grčevito bore za ostanak. Upravo su loši rezultati i razlog što je s klupe morao otići Balazs Beko.

Balmazujvaros je, inače, prošle sezone ispao iz Prve lige, a sada će ih Golem pokušati spasiti da ne potonu još jedan rang niže.

Inače, splitskom je treneru ovo seniorska premijera kao prvom treneru, do sada je u 1. HNL bio pomoćnik Željku Kopiću u Slaven Belupu pa u Hajduku. Nakon odlaska s Poljuda su se Kopić i on razišli, bivši prvi trener 'bijelih' je preuzeo Pafos, a Golem sada počinje samostalnu karijeru.

Valja notirati i da će mu pomoćnik biti Ante Batarelo, nekadašnji prvotimac Solina, ali i bivši igrač Balmazujvarosa, kojemu su ovo prvi trenerski koraci.

 

Vaša reakcija na temu