Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRIČA KOLA: Od Osijekova tragičara do junaka u sedam dana
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

PRIČA KOLA: Od Osijekova tragičara do junaka u sedam dana

Nikad ranije nije zabio u Koprivnici

Od tragičara do junaka u tjedan dana. Miji Caktašu zasigurno nije bilo lako nakon što je prije osam dana u Gradskom vrtu protiv Hajduka promašio jedanaesterac. No, vrlo brzo stiglo je iskupljenje i pogodak koji je okrnjenom Osijeku donio tri boda u Koprivnici (1:0). Nenad Bjelica nije mogao računati na Lovrića, Miereza, Žapera, Škorića, Lončara i Bartoleca. Osijek ima širinu kadra, a u drugom dijelu sezone i Caktaša, prokušanu klasu u HNL okvirima. Deseti nastup u dresu Osijeka, nekadašnji kapetan Hajduka okrunio je petim pogotkom. I što je vrlo zanimljivo, prekinuo jednu neugodnu tradiciju. Prvi put je zabio na stadionu Ivan Kuček Apaš u Koprivnici. U 11. nastupu.

- Svim sam ekipama zabijao, samo nisam zabio tu. To se sada ispunilo, a drago mi je što je moj zgoditak donio tri boda - rekao je Caktaš nakon slavlja Osijeka. 

S Hajdukom je Caktaš deset puta igrao kao gost protiv Slaven Belupa. Ubilježio je šest pobjeda, tri remija i jedan poraz. No, gol nikad zabio nije. Zabijao je na Maksimiru, Rujevici, u Gradskom vrtu, u Kranjčevićevoj, na Aldo Drosini, u Velikoj Gorici, u Parku mladeži, a jučer prvi put i na Kuček Apašu. 

Prvi pogodak u dresu Osijeka Caktaš je zabio protiv Slaven Belupa (1:2), u porazu na startu drugog dijela sezone u Gradskom vrtu. Uz pogodak je zaradio i treći žuti karton što znači da ga neće biti idućeg vikenda u susretu s Hrvatskim dragovoljcem. 

Vaša reakcija na temu