Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HNK Šibenik PRIČA KOLA: Pobjeda u sjeni sramotnog skandiranja koje rođeni Šibenčanin, veliki emotivac i hajdukovac - nije zaslužio
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

PRIČA KOLA: Pobjeda u sjeni sramotnog skandiranja koje rođeni Šibenčanin, veliki emotivac i hajdukovac - nije zaslužio

Uvrede koje je doživio jako su ga pogodile i rastužile

Dean Računica stigao je do prve pobjede na klupi Šibenika. Nakon četiri poraza stigao je najbolji lijek, tri boda protiv Slaven Belupa. 

- Konačno nam se nešto i vratilo od izgubljenog u proteklim utakmicama. Prvenstveno mi je drago zbog momaka, zaslužili su ovo. Nadam se da ćemo sada odigrati rasterećeno pet utakmica do kraja sezone. Šansu će dobiti i igrači koji su manje igrali kako bi se pokušao napraviti filter za iduću sezonu - komentirao je Računica. 

Nažalost, prvu pobjedu Računica će pamtiti i po neprimjerenom i sramotnom skandiranju Funcuta. Uvrede koje je doživio jako su ga pogodile i rastužile. Računica je rođeni Šibenčanin, veliki emotivac i prije svega veliki hajdukovac.

Njegova izjava nakon poraza od Hajduka podigla je veliku prašinu, no Dejo je jedan od onih koji uvijek kaže što misli. Sviđalo se to nekom ili ne. Tako je bilo i nakon poraza njegovog Šibenika od njegovog Hajduka na njegovom Poljudu. Kao što je prije tjedan dana pobjeda Hajduka i dobar otpor Šibenika ostao u sjeni njegove izjave na kraju utakmice, tako će i njegova prva pobjeda na klupi Šibenika ostati u sjeni primitivnog ispada s tribina. Sreća za njega, do kraja je ostalo još pet kola... 

Vaša reakcija na temu