Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prijavljeno i novčano kažnjeno više pravnih osoba koje su neovlašteno prodavale Hajdukove proizvode

Prijavljeno i novčano kažnjeno više pravnih osoba koje su neovlašteno prodavale Hajdukove proizvode

Hajduk u suradnji s nadležnim tijelima provodi nadzor

Hajduk u suradnji s Ministarstvom financija (Carinska uprava) posljednjih nekoliko mjeseci kontinuirano vrši nadzor i brigu o proizvodima koji se pojavljuju na tržištu, a figurativno nose obilježje 'bijelih'. Slijedom toga uhvaćeno je i prekršajno prijavljeno te novčano kažnjeno više pravnih osoba koje su neovlašteno koristile i prodavale prava intelektualnog vlasništva HNK Hajduk, koje nanose štetu Hajduku, klupskim partnerima i kupcima koji u zabludi kupuju proizvode upitne kvalitete.

Iz Hajduka apeliraju na navijače i kupce o podizanju svijesti o važnosti zaštite prava intelektualnog vlasništva kako bi se reklo stop krivotvorinama i crnom tržištu.

Vaša reakcija na temu