Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pripadaj i ti Hajduku već od nedjelje kada počinje nova članska godina

Pripadaj i ti Hajduku već od nedjelje kada počinje nova članska godina

Ove godine pripadnost Hajduku odlučili smo pokazati ranije nego inače - kazala je Blanka Sunara, voditeljica Odjela za članstvo

Splitski City Center One i ove će godine biti mjesto u kojem će navijači Hajduka učlanjivanjem iskazati pripadnost svome klubu. U nedjelju, 15.12. u 9.30 i službeno počinje nova članska godina, a događaju će prisustvovati predsjednik Hajduka Marin Brbić, predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić, voditeljica Odjela za članstvo Blanka Sunara i Marco Pandol Perić, dizajner članske iskaznice za 2020.

Osim što će biti predstavljen dizajn nove članske iskaznice koju je ove godine izradio član Hajduka, prisutni će moći čuti razmišljanja i planove za novu člansku godinu, a za najmlađe navijače i članove organizirano je druženje s Ricom, omiljenim likom s dječje tribine Poljudskog stadiona.

- Ove godine pripadnost Hajduku odlučili smo pokazati ranije nego inače, a budući da je u nedjelju zadnja utakmica u polusezoni, smatramo da je ovo idealan događaj koji će na jednom mjestu okupiti navijače i članove Hajduka koji će već na utakmici s Istrom imati novu člansku iskaznicu - kazala je Blanka Sunara, voditeljica Odjela za članstvo.

Ove nedjelje navijači će se moći učlaniti kod glavnog ulaza u City Centeru one, a nakon toga sve do Badnjaka na prvom katu kod H&M-a. Također, Odjel za članstvo radi od 8 do 20 radnim danom te na dan utakmice 6 sati ranije, a mnoga Društva prijatelja Hajduka u Hrvatskoj i svijetu spremna su za početak akcija učlanjivanja. Učlaniti se može i online na https://hajduk.hr/klub/clanstvo.

Vaša reakcija na temu