Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: bruno karadza PRIPREMAJU FEŠTU: Evo koja se utakmica u Hrvatskoj igra pred publikom, u njoj nastupa i Davor Šuker!

PRIPREMAJU FEŠTU: Evo koja se utakmica u Hrvatskoj igra pred publikom, u njoj nastupa i Davor Šuker!

Dok se cijela 1. i 2. HNL igraju bez gledatelja, ovdje im je dozvoljena prissutnost

U subotu 29. kolovoza s početkom u 17:00 sati, u Donjem Miholjcu se igra revijalna utakmica između veterana NK Jedinstva i veteranske selekcije Vatrenih za koju će nastupati brojni proslavljeni hrvatski reprezentativci predvođeni Davorom Šukerom.

Najavljeni su Aljoša Asanović, Robert Jarni, Petar Krpan i Ardian Kozniku, kao i drugi proslavljeni reprezentativci poput Borisa Živkovića, Igora Cvitanovića, Nenada Pralije, Roberta Špehara i drugih.

Obilježava se 100 godina igranja nogometa u Donjem Miholjcu te 75 godina imena NK Jedinstvo, domaćine će predvoditi legendarni Rudika Vida, otac srebrnog reprezentativca Domagoja Vide koji je dao veliku podršku organizaciji ove revijalne utakmice.

I sve je to lijepo i krasno, a onda ide i službeno objavljeni dio:

'Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije odobrio je odigravanje utakmice uz prisutnost ograničenog broja gledatelja, a ulaznice se mogu kupiti na nekoliko prodajnih mjesta u Donjem Miholjcu. Na sastanku Stožera civilne zaštite, predstavnika HNS-a i NK Jedinstvo te službenika Policijske postaje Donji Miholjac definirani su svi javno-zdravstveni i sigurnosti protokoli kako bi utakmica bila odigrana u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama i kako bi se gledateljima i akterima na terenu osigurala maksimalna zaštita.'

Dakle, cijela 1. i 2. HNL igraju se bez gledatelja, a, eto, na ovom revijalnom susretu, gdje nastupa Davor Šuker, ipak može biti publike.

Vaša reakcija na temu