Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Prodaja ulaznica za Hajdukove navijače u Portugalu

Prodaja ulaznica za Hajdukove navijače u Portugalu

Fizička prodaja ulaznica na stadionu neće biti moguća, a online kupnja će biti aktivna do 10. kolovoza u 15 sati

Vitoria SC i Hajduk će drugu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige igrati u srijedu 10. kolovoza s početkom u 18 sati po hrvatskom vremenu (17 po lokalnom). Za sve navijače Hajduka koji dolaze na susret u Portugal ulaznice će se moći kupiti isključivo online preko sljedeće poveznice: https://smartfan.tickets/bilhetes/?ev=1351, izvijestio je Hajduk.

Važna napomena: kako bi krenuli u kupnju ulaznica važno je da na navedenoj poveznici kliknete na kategoriju 'BILHETES NÃO SÓCIOS' unutar koje se na dnu nalaze sektori namijenjeni navijačima Bijelih, nakon čega možete krenuti u proces kupovine.

Našim navijačima dostupni su sektori: 

- NH i NI - po cijeni od 20 €

- NA, ND i NE - po cijeni od 15 €

Fizička prodaja ulaznica na stadionu neće biti moguća, a online kupnja će biti aktivna do 10. kolovoza u 15 sati (po lokalnom vremenu) nakon čega više neće biti moguće kupiti ulaznicu. 

Ulaznice su personalizirane, a molimo sve navijače koji dolaze u Portugal da slijede navedene upute i pridržavaju se pravila prilikom kupovine. 

Vaša reakcija na temu