Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka PROMETNO U DUGOPOLJU: Jurić ide u Lokomotivu, Živković u Aluminij, Matas u Kinu...

PROMETNO U DUGOPOLJU: Jurić ide u Lokomotivu, Živković u Aluminij, Matas u Kinu...

Dugopolje su pojačali Matej Jukić i Ivo Jovanović

Marko Jurić iz Dugopolja na kraju odlazi u Lokomotivu. Njega je sportski direktor ovog drugoligaša po završetku sezone ponudio Hajduku, no nije dobio pozitivan odgovor da dođe barem na probu. Jurića se najviše pamti po eurogolu na Poljudu ovog proljeća. 


Otišao je i Ante Živković u slovenski Aluminij. Nikola Matas je otišao u Kinu, Luka Grubišić u Hajduk, a sredinu mijenja i Josip Rakić, no nije poznato u koji će klub.

Dugopolje su pojačali Matej Jukić iz Rudeša, te Ivo Jovanović, povratnik iz Italije, a desetak igrača je na probi, no do iduće subote će se definirati popis od 22 igrača i tri vratara za sljedeću sezonu. 

Vaša reakcija na temu