Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PROMIJENJEN ZAPISNIK: Sudac Pejin izbacio dio o odgurivanju u predjelu glave

PROMIJENJEN ZAPISNIK: Sudac Pejin izbacio dio o odgurivanju u predjelu glave

Kako nam kažu svjedoci incidenta, ni ponašanje suca u tim trenucima nije bilo primjereno

Sudac Tihomir Pejin kasno sinoć je promijenio svoju izjavu u službenom zapisniku s utakmice Istra Hajduk (0:2), a tiče se isključenja nakon njegova posljednjeg zvižduka. 

'Nakon završetka utakmice rehabilitacijski trener NK Istra 1961 Borja Zabala je dobio crveni karton iz razloga jer se unio u lice glavnom sucu. Navedeni incident dogodio se na terenu za igru i to prilikom izlaska s terena', sada stoji izjava suca iz Donjeg Miholjca.

Kako nam kažu svjedoci incidenta, ni ponašanje suca u tim trenucima nije bilo primjereno, ali što ga je nagnalo da promijeni izjavu i izbriše  jedan dio, nije poznato. Podsjetimo, u prvoj verziji u zapisniku je pisalo:

'Nakon završetka utakmice rehabilitacijski trener NK Istra 1961 Borja Zabala je dobio crveni karton iz razloga jer se unio u lice glavnom sucu i ujedno ga rukom lagano odgurnuo u predjelu glave. Navedeni incident desio se pri ulazu u tunel'.

Dakle, izbačen je dio o odgurivanju rukom u predjelu glave.

Vaša reakcija na temu