Foto: Veljko Martinović PROMJENA NA GRIPAMA: Smijenjen Ante Grgurević, novi trener Ivica Skelin!

PROMJENA NA GRIPAMA: Smijenjen Ante Grgurević, novi trener Ivica Skelin!

Vedran Vukušić preuzet će funkciju sportskog direktora

Ante Grgurević više nije trener Splita. Poraz od Sonik Puntamike bio je okidač za smjenu na Gripama, a novi trener 'žutih' je Ivica Skelin.

- Evo me opet na klupi, kada sam odlazio prije godinu i pol, nakon isteka ugovora, kao da je ostao neki nedovršeni posao. Svjestan sam što se očekuje od mene, Split uvijek želi najviše, ali svjestan sam i da ovo nije najzgodniji trenutak preuzimanja momčadi. No, spreman sam dati sve od sebe, čut ću se i Grgom (Grgurević, nap.a.) oko stanja u ekipi. Većinu igrača dobro poznajem, vjerujem da ćemo se u najskorijem mogućem roku adekvatno pojačati. Sezona je još otvorena, u igri smo na sva tri fronta i nikome neće biti lako protiv nas - kazao je Skelin.

Pomagat će mu Ante Marović i Srđan Subotić, dok će Grgurević ostati u klubu na poziciji šefa omladinskog pogona. Uz to Vedran Vukušić preuzet će funkciju sportskog direktora. On je do sada bio koordinator omladinskog pogona.

- Raduje me novi izazov, usko ću surađivati s Grgurevićem na čiji sam poziv i stigao na Gripe. Naš primarni cilj, uz rezultat, je stvaranje kvalitetnih igrača iz naše škole. Hvala vodstvu kluba na ukazanom povjerenju, bit će mi zadovoljstvo raditi s prekaljenim trenerom kakav je Skelin - rekao je Vukušić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55396, "");
Pregledaj komentare
29