Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Pronađeni huligani koji su napali dječaka u Zagrebu: Vraćen mu je Hajdukov dres, obitelj stiže na Poljud!

Pronađeni huligani koji su napali dječaka u Zagrebu: Vraćen mu je Hajdukov dres, obitelj stiže na Poljud!

Skinuli su mu dres Marka Livaje

U subotu su četvorica agresivnih navijača Dinama do gola su skinuli dječaka (9) jer je u pratnji nećaka studenta šetao Branimirovom ulicom u Zagrebu u dresu Hajdukovog Marka Livaje.

Otac dječaka, Dražen Bošković, inače je Zagrepčanin koji trenutno boravi u Zadru na sezonskom radu, a njegov sin Niko ostao je s majkom u Zagrebu. Noć uoči utakmice Draženov nećak izveo je braću Niku i Franju (6) u šetnju, a tada se pod ručnom kočnicom zaustavio automobil iz kojeg su izašla četiri Bad Blue Boysa i počeli prijetiti prisutnima.

Kako piše Večernji list, cijeli slučaj nećak je prijavio policiji koja je ubrzo obavila obavijesni razgovor s dječakovom majkom i nećakom.  Da je policija slučaj napada na maloljetno dijete shvatila ozbiljno dokazuje i činjenica da je u ponedjeljak u večernjim satima u 4. policijsku postaju pozvana majka.

- Policija je jučer zvala moju ženu kazavši joj da dođe u postaju. Tamo su joj uručili dres koji je otet Niki. Policija je također pokazala fotografije napadača kojeg su locirali sa fotografija i snimki te joj potvrdili da će dalje u ovom slučaju postupati DORH kada se utvrdi točno biće ostvarenog kaznenog djela - kaže Bošković koji još jednom napominje da je navijač Dinama i da ne može vjerovati da mu je dijete napadnuto usred Zagreba.

- Vidio sam komentare na internetu. Ljudi kažu da je ovo izmišljena priča. Pitaju se kako ja mogu biti navijač Dinama, a moj Niko navijač Hajduka. Eto sve je moguće. Zar to nije lijepo? Zar to nisu hrvatski klubovi? - kaže Bošković.

Inače, Dražena Boškovića kontaktirao je i službeni Hajduk. Kao izraz solidarnosti Marko Livaja odlučio je malenom Niki pokloniti svoj dres u kojem je igrao protiv Dinama, a to će napraviti na Poljudu uoči finalne utakmice kupa između Hajduka i Rijeke u četvrtak. 


Vaša reakcija na temu