Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Provjerite još jednom ključnu rečenicu karijere Dinamovog trenera
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Provjerite još jednom ključnu rečenicu karijere Dinamovog trenera

Gazda je imenovao provjereno privrženo rješenje

Ante Čačić novi je trener Dinama, objavio je službeno klub iz Maksimira. Odavno smo pisali o tome da je ključan detalj njegova uzleta rečenica s presice od 23. prosinca 2011. godine, kada je Čačić promoviran u novog trenera Dinama...

- Ne vidim ništa loše u tome da Mamić uđe u svlačionicu - rekao je odlučno tada Čačić.

Taj stav ga je kasnije, u doba najveće moći gazde iz Maksimira, doveo i do izborničke funkcije.

Kakve sve to skupa sada ima veze? Pa možda bismo Mamića i Međugorje i ostavili u drugom planu da nam nije pažnju privukao tekst bivšeg glasnogovornika Dinama Alena Lesičkog. On najbolje zna kako stvari u tom klubu funkcioniraju, pa je još sinoć nakon poraza Dinama na Germanijaku zapisao:

'Kada večeras 'modra' karavana napusti Poljud, na Dugopolju će se tročlana skupina vjerojatno odvojiti i udariti u kontra smjeru, pa preko graničnog prijelaza Bijača do Međugorja. Odabrana skupina, inače članovi uprave Dinama, izvjesno će na dozu instrukcija! Jer, nakon poraza na Poljudu, u Maksimiru je proglašena uzbuna. Visokog stupnja...'

Zapravo je jako dobro predvidio čitav scenarij, te da će doći do Kopićeve smjene. U Međugorju su, dakle, odlučili posegnuti za Čačićem, što je izazvalo bijes Dinamovih navijača po društvenim mrežama, ali gazda je želio i postavio provjereno privrženo rješenje.

Vaša reakcija na temu