Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr PRVI NASTUP: O Pukštasu i Brajkoviću...
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

PRVI NASTUP: O Pukštasu i Brajkoviću...

Debitirali su za seniore

Pobjeda Hajduka nad Hrvatskim dragovoljcem ostat će upamćena po debiju dva talentirana igrača iz Hajdukove Akademije, Roka Brajkovića i Rokasa Pukštasa. Pukštas je rođen 25. kolovoza 2004. godine u Stillwateru u Oklahomi, a nogomet je počeo trenirati u Kansas Academy / Barca Academy u SAD-u. Na Poljud je stigao 2020. godine i od tada se razvijao kroz selekcije Akademije HNK Hajduk 'Luka Kaliterna'. S Bijelima je nedavno potpisao ugovor do 2025. godine. 

Brajković je rođen 3. srpnja 2005. godine, a praktički je po uzrastu kadet. Prošao je cijelu Hajdukovu Akademiju, sve mlađe uzraste. Redovni je član svih reprezentacija, a ovu je sezonu nastupio za čak tri uzrasne kategorije, kadete, juniore i sada za prvu momčad kojoj se nedavno priključio na treninzima. S Klubom ima potpisan ugovor do kraja 2024. godine. Brajković je jedan od najmlađih Hajdukovih debitanata, sa 16 godina i 300 dana.

Vaša reakcija na temu