Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prvi put sjeo na klupu Barcelone i odmah oborio rekord!

Prvi put sjeo na klupu Barcelone i odmah oborio rekord!

Dosadašnji klupski rekord datira iz 2011. godine

Quique Setien prije nekoliko je dana preuzeo klupu Barcelone. Nakon odlaska Ernesta Valverdea, na Nou Campu su se odlučili za 61-godišnjeg stručnjaka koji je posljednji posao imao u Betisu. Prije toga je vodio Racing Santander, Poli Ejido, reprezentaciju Ekvatorijalne Gvineje, Logrones, Lugo i Las Palmas.

Sinoć je prvi put vodio Barcelonu, na Nou Campu protiv Granade. Barcelona je slavila 1:0, a jedini pogodak na susretu postigao je Lionel Messi 15 minuta prije kraja. Setien je već u prvom susretu na klupi Barcelone oborio jedan klupski rekord. Naime, igrači Barcelone sinoć su protiv Granade imali 1005 uspješnih dodavanja. Dosadašnji klupski rekord datira iz 2011. kada su protiv Levantea imali 988 dodavanja.

Rekord drži Bayern koji je pod vodstvom Pepa Guardiole protiv Herthe 2014. imao 1033 dodavanja.

Vaša reakcija na temu