Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pušnik: Ako ne ide tehnikom i znanjem, onda moramo srcem, a tu smo danas zakazali

Pušnik: Ako ne ide tehnikom i znanjem, onda moramo srcem, a tu smo danas zakazali

Ne znam kako je igračima, ali mene je sramota, otvoreno sam im kazao da im nije mjesto u klubu uz ovakvu igru

Evo što je kazao trener Marijan Pušnik nakon poraza Hajduka od Aluminija...

- Ne znam kako je igračima, ali mene je sramota. Neki zaista ne shvaćaju gdje igraju i za što igraju. Nije stvar u pobjedi i jednom golu, suština je u tome kako se treba boriti za ovaj dres.

Potom je nastavio:

- Mi smo imali puno prilika. Nespretnost, tehnički nedostatci i umorne noge, uvjetovali su što nismo zabili, ali ako već ne možemo tehnikom i znanjem, onda možemo srcem, a tu smo danas zakazali.

Upitali smo ga jesu li se ovim porazom vratili na početak...

- Nismo baš na početak, bilo je i dobrih stvari, ali igračima sam otvoreno kazao da im uz ovakvu igru nije mjesto u klubu. Pola igrača Aluminija ima posao, to su poluamateri, ali igrali su sa srcem što naši nisu imali i nema danas niti jednog izgovora - kazao je Pušnik.

Vaša reakcija na temu