Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HNK Šibenik Računica pred oproštaj od Šibenika: Normalno da sam ja osobno nezadovoljan
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Računica pred oproštaj od Šibenika: Normalno da sam ja osobno nezadovoljan

'Pokušali smo napraviti sve, nismo uspjeli i to je to

Trener Šibenika Dean Računica uoči zadnje utakmice sezone protiv Lokomotive u Zagrebu je rekao:

- Normalno da sam ja osobno nezadovoljan, rezultatski nismo napravili ono što smo mislili. Htjeli smo napraviti pomak gore što se tiče igre i bodova. U nekim utakmicama smo bili blizu, kad smo malo došli sebi što se tiče igre, pri čemu mislim na Goricu, Hajduka i Belupa, iako bodovno nije bilo dobro, bile su naznake da idemo put gore, ali dogodio se poraz protiv Dragovoljca, gdje je bilo određenih problema. Dobili smo Istru, pokušali smo napraviti sve da primirimo situaciju, nismo uspjeli i to je to.

Još je kazao:

- Treba odraditi sutra utakmicu maksimalno korektno. Nemamo imperativa što se tiče plasmana ni mi ni oni, tako da očekujem rasterećenu utakmicu u kojoj je sve moguće.

Dodao je još da Grezda ne ide na put jer još od Istre ima problem sa zglobom, a svi ostali su na raspolaganju.

Podsjećamo, Računici je ovo oproštajna utakmica na klupi Šibenika.

 

Vaša reakcija na temu