Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Rakitić zahvalio navijačima i otkrio što jedva čeka

Rakitić zahvalio navijačima i otkrio što jedva čeka

'Prelijepo je biti dio ove velike obitelji'

Ivan Rakitić pamtit će utakmicu protiv Slaven Belupa (2:1). Bivši hrvatski reprezentativac zaigrao je prvi put za 'bijele' na Poljudu, i to od prve minute.

- Bilo je super! Bilo je jako puno dobrih stvar za prvu utakmicu. Prelijepo je biti dio ove velike obitelji, jedva sam čekao ovaj trenutak. Lijepo što je bilo ovoliko ljudi na stadionu, mislim da je ovo dobra večer za sve hajdukovce  - rekao je Rakitić, a na pitanje o fizičkom stanju odgovara:

- Moja fizička sprema? Iznenadio sam se, 80 minuta! To je bilo jako dobro, dobro radim od prvog dana. Vjerujem da će sve biti još bolje i lakše kada upoznam suigrača i trenera.

Otkrio je i što jedva čeka.

- Danas je moj prvi pravi dan. Jedva čekam moj prvi gol za Hajduk. Ovacije? Velika hvala svima, Torcidi, cijelom stadionu. Ne znam koliko sam poziva imao. Dat ću sve od sebe da se svi ponose i da rastemo.

Slijedi Ružomberok...

- Idemo se odmoriti, malo se veseliti i uživati. Puno je treniranja i rada iza ove utakmice, idemo se nasmijati i zagrliti, zaslužujemo to. A od ponedjeljka se pripremamo za Ružomberok, želimo ući u Europu, maksimalno smo motivirani. Trener Gattuso vrlo je zadovoljan, njegova energija daje nam motivaciju, pratimo ga, sve je jako dobro bilo u ovoj utakmici - zaključio je Rakitić. 

Vaša reakcija na temu