Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rastu izgledi da će Ukrajinac završiti u Hajduku

Rastu izgledi da će Ukrajinac završiti u Hajduku

Očekuje se da na kraju stigne među 'bijele'

Oleksiy Kashchuk blizu je Hajduka. Vijest nije nova, ali 23-godišnji Ukrajinac na korak je do dolaska među 'bijele'. 

- Pregovori su u tijeku, različiti klubovi pokazuju interes, otvoren sam za ponude i spreman razmotriti sve opcije. Ali vidjet ćemo kako će sve biti, ne mogu još ništa konkretno reći - rekao je Kashchuk za ukrajinske medije prije nekoliko dana. 

Jedan od klubova koji se spominjao kao konkurencija Hajduku je i grčki PAOK, no čini se da je ta opcija sve manje vjerojatna. Uostalom, i na Transfermarktu je opcija njegovog odlaska u Grčku 'pala' sa 70% na 30%. 

Hajduk ukrajinskom ofenzivcu nije financijski najizdašnija opcija, ali prednost 'bijelih' je što Kashchuk vidi veću mogućnost da igra, bude važan dio prve momčadi, a samim time napravi i svoju dodatnu afirmaciju.

Vaša reakcija na temu