RAZGOVOR PRIJE PUTA Bradarić: Čini mi se da Tudor ima malo više strpljenja nego prije

RAZGOVOR PRIJE PUTA Bradarić: Čini mi se da Tudor ima malo više strpljenja nego prije

Prvi dan kada smo izašli na teren radili smo taktiku

Filip Bradarić jedan od rijetkih igrača Hajduka koji je radio s Igorom Tudorom.

- Odradili smo dosta dobro i jako nekoliko dana. Meni je Tudor poznat, nekima nije, ali vrlo brzo će se svi uklopiti u njegov sistem rada. On traži malo energičnije, malo brže, malo jače. To se već vidi u prvim danima. Krećemo na pripreme, u Turskoj ćemo se još bolje upoznati s njim - rekao je Bradarić, a zatim se dotakao Tudora prije nekoliko godina i danas.

- Teško je to reći, prošlo je tek nekoliko dana, ali ovako po priči s njim čini mi se da malo drugačiji nego što je bio prije. Mislim da ima malo više strpljenja.

Vidi li se kod njega talijanski štih?

- Prošao je poslije Hajduka velike klubove i jake lige. Bio je dosta u Italiji, tamo se dosta radi na taktici, što se i vidi. Prvi dan kada smo izašli na teren radili smo taktiku.

Najavljuje se i promjena sustava, s trojicom igrača u posljednjoj liniji?

- To ćemo tek vidjeti. Na pripremama ćemo se bolje upoznati, trener će vidjeti kako ekipa izgleda. 

Tvoja uloga?

- Vidjet ćemo, pričali smo, ali zasad neka to ostane između nas.

Kakav Hajduk možemo očekivati u drugom dijelu sezone?

- Moramo odraditi pripreme, proći neke druge stvari. Igor Tudor će sigurno tražiti drugi nogomet. Prvo se treba prilagoditi na to i odraditi najbolje što možemo idućih 15-20 dana. Brzo nam kreće prvenstvo, ali mislim da će biti dosta spremni, da će Hajduk igrati napadački i da možemo očekivati pobjede.

Očekivanja su velika, traži se drugo mjesto i kvalifikacije za Ligu prvaka. No, svoje ambicije ne skrivaju Osijek i Rijeka?

- Rijeka i Osijek su tu blizu, Dinamo se malo odvojio, ali nova je godina, nove utakmice. Znamo što je naš cilj, pričali smo sa svim trenerima, glava je samo u jednom. Iz utakmice u utakmicu, prva sljedeća, a to je Varaždin u prvenstvu.

Varaždin je i dalje jedina gostujuća pobjeda ove sezone?

- Znamo, ali sada smo u novoj godini i neke će se stvari promijeniti. Novi je trener s novim idejama. Dosta se radi s loptom, dosta se umorimo što doprinosi plućima i trci. Po onome što sada vidim igrat će se dosta napadački i agresivno. 

Koje su želje Filipa Bradarića za 2020.?

- Moji ciljevi su prije svega vezani za ovih manje od šest mjeseci što sam u Hajduku. Glava mi mora biti samo u tome, da što bolje odradim ovu polusezonu. Sve drugo dođe, ako si na terenu pravi - zaključio je Bradarić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(56986, "");
Pregledaj komentare
29