Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr REAKCIJA BOJANA FILIPOVIĆA: Nadzorni odbor Hajduka je u svom priopćenju izrekao tri neistine!

REAKCIJA BOJANA FILIPOVIĆA: Nadzorni odbor Hajduka je u svom priopćenju izrekao tri neistine!

Zatomite svoj jebeni ego i donosite odluke u interesu kluba!

Bojan Filipović, odvjetnik, tajnik DPH Makarska i član Našeg Hajduka, reagirao je na objavu Nadzornog odbora 'bijelih' te praktički demantirao njihove navode.

- 'Drugim riječima, okrenut mu je palac dolje i onemogućen ostanak kojeg je Nadzorni odbor u interesu Kluba tražio. Time je doveden u pitanje legitimitet Nadzornog odbora i derogirana jednoglasna odluka svih članova Nadzornog odbora, izrečena pred cijelom javnošću na konferenciji za medije'

Ovdje pronalazim tri netočnosti, da ne kažem neistine.

1. Glasanjem protiv razrješnice NIJE mu onemogućen ostanak, jer je Skupština dala razrješnicu većinom glasova, tako da je predsjednik Uprave mogao komotno povući svoju ranije danu ostavku, jer je imao poziv Nadzornog da je povuče i Skupština mu je dala razrješnicu.

2. Glasanjem protiv razrješnice predsjednik Uprave apsolutno ničim nije doveden u pitanje legitimitet NO-a, jer Naš Hajduk kao dioničar ima pravo očitovati se o radu predsjednika uprave bez obzira na stav Nadzornog odbora, a legitimitet NO-a proizlazi iz izbora kojim su ga izabrali članovi, a ne Upravni odbor Našeg Hajduka.

3. Nije derogirana odluka NO-a, jer stav dioničara o razrješnici nema apsolutno nikakve veze sa pozivom NO-a da predsjednik Uprave povuče svoju ostavku, jer je PU to mogao učiniti i bez obzira na glas NH na Skupštini kluba, koja je, ponavljam, dala razrješnicu predsjedniku Uprave.

Zatomite svoj jebeni ego i donosite odluke u interesu kluba!'

Vaša reakcija na temu