Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr REAKCIJE Sičić: Odigrali smo hajdučki do kraja; Srzić: Lopta nije htjela ući u gol

REAKCIJE Sičić: Odigrali smo hajdučki do kraja; Srzić: Lopta nije htjela ući u gol

Planiramo napraviti doselekciju - kazao je trener kadeta

Trener pionira Hajduka Marko Sičić bio je zadovoljan nakon pobjede protiv Dinama (3:2) na Poljudu. 

- Pravi derbi. Bio je to i Dinamu prvi derbi ove sezone. U početku smo bili nervozni, imali smo problema u 'build upu', ali mislim da smo na kraju hajdučki izvukli do kraja - rekao je Sičić, a zatim se dotakao ocjene polusezone.

- Ocijenio bih je uspješnom. Afirmirali smo neke mlađe igrače, oni koji igraju su uspjeli sve zahtjeve koje tražimo u Akademiji usvojiti. S radošću gledamo na nastavak sezone. Idemo nadograditi ono što smo do sada radili. Uključiti ulazno godište još više, idemo do kraja, samo jako.

Kakva je suradnja s Borom Primorcem?

- U svakom razgovoru s našim voditeljem osjeti se veliko iskustvo. U tom smislu možemo jako puno naučiti - zaključio je Sičić.

Nakon pionira na red su došli i kadeti. U njihovom duelu nije bilo golova, no bijeli mogu reći da su zaustavili niz modrih. Dinamo je do dolaska na Poljud bio stopostotan, 14 kola, 14 pobjeda.

- Iako nije bilo golova, bilo je pregršt šansi na obje strane. Šteta za naše dvije zadnje šanse. Momci su dali sve od sebe, dobro smo pripremili utakmicu, lopta nije htjela ući u gol - rekao je trener kadeta Jure Srzić, a zatim dodao:

- Početkom sezone smo se malo slagali, progresivni napredak je vidljiv do zadnjeg kola. Sada imamo raspust do 13. siječnja, a onda krećemo u drugi dio sezone.

Koji je plan za drugi dio sezone?

- U ovoj kategoriji bodovi nisu toliko bitni. Planiramo napraviti doselekciju. Imamo zanimljive talente, s njima trebamo prvo razgovarati, nadamo se da će odabrati naš klub.

Vaša reakcija na temu