Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rekordan broj ekipa stiže na malonogometni Božićni turnir Šolta

Rekordan broj ekipa stiže na malonogometni Božićni turnir Šolta

Svoje znanje pokazat će preko 250 malenih igrača, koji će se natjecati u kategorijama rođenih 2007., te 2009. godine, a u Grohotama će igrati predstavnici 18 klubova

U svom petom izdanju Božićnog malonogometnog turnira za djecu Šolta će dobiti prefiks međunarodni. Dakle, od petka do nedjelje u dvorani u Grohotama, na 5. Božićnom turniru Šolta 2019., u organizaciji MNK Maslinica sudjelovat će rekordan broj ekipa.

- Dolaze nam ekipa s Visa i Hvara što nas kao otočane iznimno raduje, klubovi iz Slavonskog Broda, Orebića, Međugorja te tradicionalno sudjeluju splitske škole nogometa. Naš turnir raste iz godine u godinu, vjerujem da ćemo sljedeće godine otići još korak dalje - rekao je u ime organizatora predsjednik MNK Maslinica Filip Šegvić, koji je zajedno s ostalima iz kluba uložio izniman trud kako bi na Šoltu, u vrijeme kada se na otoke rijetko ide, doveo brojne klubove s djecom i roditeljima.

Svoje znanje pokazat će preko 250 malenih igrača, koji će se natjecati u kategorijama rođenih 2007., te 2009. godine, a u Grohotama će igrati predstavnici 18 klubova. Poseban doprinos turniru dat će veterani Hajduka koji će odigrati revijalnu utakmicu protiv veterana Šolte.


Vaša reakcija na temu