Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Remi Juventusa na oproštaju Dybale od domaćih navijača

Remi Juventusa na oproštaju Dybale od domaćih navijača

Toma Bašić u igru je ušao u 76. minuti

U 37. kolu talijanske Serie A, Juventus je na svom terenu remizirao s Laziom 2:2.

‘Stara dama’ povela je pogotkom srpskog reprezentativca i drugog najboljeg strijelca lige Dušana Vlahovića u 10. minuti susreta. Prednost su povećali u 36. minuti, kada je poentirao Alvaro Morata

Alex Sandro je u 51. minuti poslao loptu u svoju mrežu i postavio rezultat na 2:1. Lazio je do izjednačenja došao u posljednjoj minuti utakmice pogotkom Segeja Milinkovića-Savića.

Toma Bašić u igru je ušao u 76. minuti.

Poslije ovog susreta stanje na tablici nije se mijenjalo. Juventus je ostao četvrti, dok Lazio još uvijek zauzima peto mjesto. 

U posljednjem kolu Juventus gostuje kod Fiorentine, a Lazio ugošćuje Tudorovu Hellas Veronu.

Ova utakmica posebna je za sve navijače Juventusa jer je danas argentinski ofenzivni veznjak Paulo Dybala odigrao posljednju utakmicu za Juventus na domaćem terenu. Posljednjih sedam sezona Dybala je igrao u redovima torinskog velikana, a gdje će nastaviti svoju karijeru još nije poznato. 

 

Vaša reakcija na temu