Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Remi Lokomotive i Osijeka, Mierez realizirao kazneni udarac u nadoknadi

Remi Lokomotive i Osijeka, Mierez realizirao kazneni udarac u nadoknadi

Čvrsta utakmica u Kranjčevićevoj

U prvoj utakmici 24. kola SuperSport HNL-a, Lokomotiva je u Kranjčevićevoj remizirala s Osijekom 1:1. 

Prvi pogodak na susretu postigli su domaćini u 31. minuti. Silvio Goričan ubacio je iz slobodnog udarca, Art Smakaj zapucao je glavom, a Marko Malenica loše reagirao i lopta je završila u mreži. 

Na samom kraju susreta Smakaja je lopta pogodila u ruku, a poslije VAR provjere glavni sudac Mateo Erceg dosudio je najstrožu kaznu. Odgovornost je preuzeo, kao i uvijek, Ramon Mierez i pogodio za izjednačenje. 

Momčad Silvija Čabraje tako je u samoj završnici ispustila priliku da smanje bodovni zaostatak za današnjim protivnikom. Trenutno se nalaze na petom mjestu, a u sljedećem kolu gostuju u Koprivnici kod Slaven Belupa.

Momčad Zorana Zekića još uvijek je četvrta na tablici, a u sljedećem kolu na Opus Areni dočekuje trećeplasirani Dinamo.

Treba napomenuti kako se sredinom tjedna ove dvije momčadi susreću na ovom istom stadionu, u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu