Renato Čupić: Hajduk trenutno sliči na Žužulovu prćiju, samo fali Višnja s kolačima!

Renato Čupić: Hajduk trenutno sliči na Žužulovu prćiju, samo fali Višnja s kolačima!

Nikakve tu organizacije nema ni poštivanja. Vulić je uzeo sebi za pravo čak da se sprda s nazivom Akademija

Gradski vijećnik stranke Pametno Renato Čupić objavio je na Facebooku tekst o Hajduku...

- Hajduk trenutno sliči na Žužulovu prćiju. Ne znam bolji naziv. Ova konferencija Vulića je to još jednom potvrdila. Nikakve tu organizacije nema ni poštivanja. Vulić je uzeo sebi za pravo čak da se sprda s nazivom Akademija, u svom prvom intervjuu. Vjerojatno time i s kompletnom organizacijom i ljudima tamo. Valjda je naš mentalitet takav, posprdan. Posprdan jednog dijela novog Nadzornog odbora prema prošlom. Posprdan dijelom staroga prema novom. Posprdan novinara prema klubu. Posprdan kluba prema samom sebi. Posprdni smo prema strancima. Posprdni smo prema ljudima iz Zagreba. Posprdni smo prema tehnologiji. Posprdni smo prema strategijama.

Sve to s čim se mi sprdamo vuče svijet naprijed. I zato nam je, tako kako je. Ne samo u nogometu. ... Zato naši 'stručnjaci' ostaju zakopani tu gdje jesu. Osim ponuda iz nekih egzotičnih zemalja ...

Bolje da ne pišem puno jer bi svašta mogao napisati. Baš sam razočaran tom uličnom pljuvačinom. I ne radi se tu o nikakvim imenima, ni Vulića ni Gojuna ni Bjelanovića ... boli me briga za bilo koga od njih, a opet im svakome želim pojedinačno da budu najbolji, radi Hajduka.

Radi se samo o nepoštivanju institucije Hajduka.

Hoće li Huljaj tu posprdnost ukinuti i krenuti u organizaciju kluba po jednom modernom principu? Nemam pojma. S obzirom na njegov CV trebao bi, ali s obzirom na sve što se događa ili događalo ... stvarno ne znam.

Ovo sada pari Žužulova prćija ... fali Višnja s kolačima i teća fažola na stolu... fali da se šlape skinu s nogu, lagano počeše jednim tabanom drugu nogu, podrigne ... i svi se slatko nasmiju - objavio je Čupić

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14