Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Rendulić: Uvijek idemo otvoreno i po pobjedu

Rendulić: Uvijek idemo otvoreno i po pobjedu

Šibenčani održali presicu uoči Hajduka

Hajduk sutra gostuje na Šubićevcu, a Šibenik, nakon senzacionalne pobjede na Poljudu, traži nove pobjede i dobar start nastavka sezone u Prvoj HNL.

- Na Poljudu smo odigrali jednu od naših najboljih partija, bili smo čvrsti u obrani i kompaktni. No, treba sad zaboraviti na tu utakmicu, ne živi se na staroj slavi. Znamo koje su im mane i vrline, a sad su s novim trenerom sigurno biti i dodatnu motivaciju - kazao je Marko Bulat, kapetan šibenske momčadi, koji je Hajduku zabio gol prije dvije godine u kup-utakmici, a prenosi Šibenik.in.

Utakmica će, dakako, biti odigrana bez publike, no kad već nama poticaja s tribina, bit će ga na terenu. Naime, u redove Šibenika nakon 14 godina vratio se Gordon Schildenfeld.

- Da, Šifo je došao, a svi znamo kakav je to igrač. Definitivno će pridonijeti čvrstini u obrano, a i nama mlađim igračima ukazuje koje su nam greške - tvrdi Bulat.

Trener Krunoslav Rendulić naglasio je da su igrači spremni za Hajduk, nitko nije ozlijeđen i nitko nema kartone. 

- Moje ambicije za Hajduk, kao uostalom i za svakog drugog, su da uvijek idemo otvoreno, napadački i po pobjedu. Tako će biti i sutra.

Rendulić kaže da je zadovoljan pripremama koje je Šibenik odradio u Istri, iako je naglasio da je momčad imala problema s realizacijom, a o ciljevima u nastavku sezone progovorio je i Ivan Bulat, koordinator za sportska pitanja.

- Zadovoljni smo rezultatima jesenskog dijela sezona, a cilj je ostao isti - ostanak u ligi. Nakon prijelaznog roka imamo kvalitetniju momčad, a očekujem da idućeg tjedna dobijemo i novog napadača. Spremni smo za nastavak sezone, očekujem kontinuitet dobrih igara - rekao je -Bulat.

Utakmica Šibenika i Hajduka na rasporedu je sutra, petak, 22. siječnja, u 18.05 sati na stadionu na Šubićevcu.

Vaša reakcija na temu