Foto: Šibenik.in Restoran 'Torcida' promijenio ime, navodno je razlog nedavni posjet Zorana Mamića

Restoran 'Torcida' promijenio ime, navodno je razlog nedavni posjet Zorana Mamića

Doznajemo da su navijači Hajduka tražili od vlasnika restorana da promijeni naziv

'Dragi naši gosti, ovim putem Vas obavještavamo da Restoran Torcida mijenja ime u Restoran Vicko, a sala za vjenčanja u Ave Maria.'

Ova obavijest pojavila se danas na Facebooku poznatog restorana u Donjem Polju bez dodatnog objašnjenja zašto su se nakon godina i godina stjecanja reputacije pod jednim imenom, vlasnici odlučili na ovakvu promjenu.

Kako piše Šibenik.in, već se u nedjelju gradom proširila informacija da promjena imena nije došla tek tako, već da su navijači Hajduka bili u 'prijateljskom' posjetu restoranu izrazivši nezadovoljstvo činjenicom da je Zoran Mamić, bivši trener Dinama pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz zagrebačkog nogometnog kluba, prošlog tjedna boravio u restoranu gdje se fotografirao s osobljem.

Fotografije su objavljene u medijima i baš su one, tvrde izvori Šibenik.ina, izazvale reakciju navijača iz Torcide koji su zahtijevali da restoran Torcida promijeni naziv.

Vlasnik bivše Torcide se nije javljao na telefon tijekom produljenog vikenda, a iz šibenske policije doznaje se da nitko nije prijavio nikakav incident u restoranu.

Natpis 'Torcida' uklonjen je ispred restorana još u nedjelju.

Dragi naši gosti, Ovim putem Vas obavještavamo da Restoran "Torcida" mijenja ime u Restoran "Vicko" , a sala za vjenčanja u "Ave Maria" . Uskoro ćete nas moći pronaći na internet stranici www.superba.hr.

Objavljuje Restoran TorcidaUtorak, 6. travnja 2021.
Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(94129, "");
Pregledaj komentare
29