Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RIJEČ BIVŠIH IGRAČA: Gudelj i Šurjak čestitali Caktašu

RIJEČ BIVŠIH IGRAČA: Gudelj i Šurjak čestitali Caktašu

Prolaz je ipak najvažniji

Ivan Gudelj i Ivica Šurjak obilježili su jedan period velikih Hajdukovih utakmica, a zajedno su igrali i u onom čuvenom dvoboju četvrtfinala Kupa prvaka protiv HSV-a. Obojica su u Europi stali na po devet pogodaka, a Mijo Caktaš je jučer postigao svoj deseti. Nisu to ista vremena, a bilo je zanimljivo čuti što njih dvojica kažu o tome nakon susreta protiv Renove.

- Gol je gol.  Drago mi je što je Mijo to napravio. Ne treba uspoređivati vremena ni utakmice, drago mi je da je Hajduk prošao dalje, to je na kraju ipak najvažnije - kazao nam je Gudelj.

Dodao je još nešto:

- Onakva snimka iz Makedonije uz prazan stadion ne odaje pravi dojam europskog susreta, ali takvo je vrijeme.

Ivica Šurjak je kazao:

- Čestitke Caktašu. Na kraju se ipak broje golovi, bez obzira tko je protivnik. Svako vrijeme nosi svoje. Hajduk je u Makedoniji ostvario rutinsku pobjedu, bez neke ljepote, bilo je očito da protivnik nema igrača koji je u stanju završiti akciju, a 'bijeli' su sve skupa mogli riješiti ranije.

Vaša reakcija na temu