Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RIJEČ JUNAKA Duvnjak: Nikad nisam odigrao ovakvu utakmicu, nismo se predavali ni kad smo padali s nogu!

RIJEČ JUNAKA Duvnjak: Nikad nisam odigrao ovakvu utakmicu, nismo se predavali ni kad smo padali s nogu!

Ovo ide u povijest hrvatskog sporta - kazao je Marić

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak nakon pobjede nad Norveškom je rekao:

- Čestitam suigračima, stručnom stožeru i navijačima na ovoj epskoj borbi. Ja još nikad nisam odigrao ovakvu utakmicu, pokazali smo hrvatski karakter. Nismo se predavali. I kad smo padali s nogu smo nastavili igrati. Puno toga nam se poklopilo, ali sreću treba i zaslužiti, mislim da smo zasluženo pobijedili.

Zatim je dodao:

- Ne sjećam se pola toga u produžetku, isključiš se, samo gledaš semafor koji je rezultat i minuta. Čestitam Željku na golu u zadnjoj sekundi, on je dobri duh reprezentacije i to mu se vratilo.

Raspoloženi Marino Marić je dodao:

- Nismo u produžetku imali snage za razmišljanje, igraš, isključiš glavu, daješ sve od sebe. Nevjerojatno kako mi je drago zbog Muse koji igra sjajnu obrambenu rolu. Sretan sam, ovo ide u povijest hrvatskog sporta.

O finalu je kazao:

- Spavat ćemo napokon slatko s medaljom, pokušat ćemo se smiriti dva dana. U finalu će nas čekati taktički složeniji protivnik. Glavno je vratiti tijelo u normalu , ući u svoj mir i idemo dalje po zlatnu medalju.

Vaša reakcija na temu