Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr RIJEČ POVRATNIKA: 'Mogu biti Hajdukovo tajno oružje!'
Hajdukove pripreme u Austriji Piše: Dino Fiorentini

RIJEČ POVRATNIKA: 'Mogu biti Hajdukovo tajno oružje!'

Nigerijac je zaigrao nakon nešto manje od deset mjeseci

Nakon nešto manje od deset mjeseci pauze Samuel Eduok vratio se na teren. Posljednji put za Hajduk je zaigrao 12. rujna prošle godine na gostovanju kod Istre. Ozljeda koljena, operacija i duga rehabilitacija izbacila ga je izvan stroja, a sada se pomalo vraća. Nigerijski napadač odigrao je 20 minuta u prijateljskom susretu s HSV-om. U igru je ušao umjesto Ivana Šarića, a nakon susreta nije skrivao zadovoljstvo.

- Odličan je osjećaj vratiti se i biti s momčadi. Drago mi je što sam dobio minutažu. Nije baš bilo lagano zaigrati nakon skoro deset mjeseci. Nedostajao mi jako nogomet u tom razdoblju, ali zahvalan sam trenerima i suigračima. Zahvalan sam im i na osvojenom trofeju kupa. Mislim da je to velika stvar, nakon dugo vremena osvojiti trofej. Iako nisam igrao puno takve stvari su me veselile. Scene slavlja na Poljudu ostat će mi urezane u sjećanju za cijeli život - rekao nam je Eduok, a zatim opisao kako se osjećao u povratničkom nastupu. 

- Na početku je bilo dosta teško. Prošlo je puno vremena otkako sam igrao i malo sam teže disao. Ali, kako je vrijeme odmicalo bilo je lakše. Mislim da nisam daleko od povratka u staru formu. Moram samo trenirati i dati sve najbolje od sebe, slušati trenerove upute i tako vratiti samopouzdanje. Mislim da iduće sezone mogu biti Hajdukovo tajno oružje. Dat ću najbolje od sebe za Hajduk. U napadu imam jaku konkurenciju, ali ako budem jako radio mislim da ću dobiti priliku - zaključio je Eduok.

Vaša reakcija na temu